Tots els pobles

Per Apollo Moto Co.,ltd.

EN
T’interessa treballar amb nosaltres?

COMENÇA A LA DRETA ARA

 • 18

  ANYS
  EXPERIÈNCIA

 • 200

  ZHEJIANG APOLLO SPORTS TECHNOLOGY CO, LTD.
  TOTAL ACTIUmilió

 • 20

  ANUAL
  SORTIDAmilió

Treball dur i un somni. Això va ser el que va establir Apollo en un bonic dia, el 14 de febrer del 2003. La primera seu, una antiga fàbrica a la ciutat de Wuyi, va ser un humil començament per a la fàbrica. Tot i això, això no afecta l’expansió d’Apollo al llarg dels anys i avui som un dels fabricants de motos tot terreny més influents del món。

Zhejiang Apollo Sports Technology CO., LTD. és una empresa d'investigació i desenvolupament, fabricació i vendes d'empresa orientada a l'exportació, especialitzada en la producció de motocicletes tot terreny, ATV, bicicletes elèctriques, scooters elèctrics i altres vehicles recreatius. Apollo Sports Technology Co, Ltd Els actius totals són de 200 milions. A les instal·lacions de maquinari: Apollo Sports Technology Co, Ltd cobreix una superfície de 64000 metres quadrats i té un taller de fabricació de marcs, un taller de muntatge de motocicletes i ATV, un taller de muntatge de bicicletes elèctriques, un taller d'emmotllament per injecció, un taller d'embalatge i un equip de prova avançat amb una producció anual de 200000 motocicletes i capacitat de producció de ATV; A les instal·lacions del programari: disposa d'un sistema avançat de gestió d'informació ERP, OA, CRM.

Comencem de zero només amb un fort desig d’èxit i amb la promesa de subministrar els millors productes als clients.

Ara els nostres productes gaudeixen d’una bona reputació a casa i a bord. Sota l’esperit de les carreres de motos, oferim productes excel·lents a clients de tot el món. L’atenció als detalls crea l’èxit de tots els productes. Tota persona d’Apollo entén que la innovació constant és el que ens separa de la resta.

Entenem la importància d’una geometria adequada del marc, toleràncies de precisió i ús de metalls que proporcionen la màxima qualitat i materials que proporcionen rendiment.

Estem orgullosos de l’ajust i acabat de tots els productes Apollo i sempre ens assegurem que aquesta funció sigui la primera. La fabricació de components bàsics és la part important del nostre negoci i, fins avui, la nostra passió innovadora es troba en l’emoció de la conducció.

El nostre objectiu és ser la primera opció en vehicles esportius. Estem entusiasmats amb els nostres nous productes i esperem que aportin més passió als clients.

Tant si es tracta de guanyar un esdeveniment nacional com de donar voltes amb els teus amics, Apollo t’ha cobert. Per a tots aquells que estimen l'esport tant com nosaltres.

El nostre objectiu és proporcionar als nostres clients un producte segur, estable, d’alt rendiment i altament eficient. Satisfer els desitjos dels nostres clients és el nostre objectiu principal. La R + D intensa es realitza diàriament per complir les necessitats dels nostres clients i de la comunitat. Desitgem oferir l’opció òptima de vehicles esportius per a tothom a la carretera o fora de la carretera. Esperem que la nostra dedicació pugui proporcionar als consumidors accés a aquestes opcions.

PROJECTE DE RECERCA I DESENVOLUPAMENT

Des del dia en què es va constituir la nostra empresa, vam invertir significativament en recerca i desenvolupament, amb l'objectiu de proporcionar productes que serveixin més enllà de la satisfacció del consumidor. No hem escatimat esforços per reclutar els millors talents i instal·lar els últims equips de disseny i proves integrats informatitzats. Els nostres esforços en recerca, desenvolupament, proves i modificacions garanteixen que els nostres clients comparteixin amb nosaltres el fruit del nostre equip d'R+D. Des del motlle, la forja i la fosa, fins a la mecanització d'engranatges, el muntatge de motors, l'empenta i la pintura, Apollo ha construït un sistema de fabricació integrat que es facilita pels nostres sistemes CIM i AUTO CAD. Els nostres experts i tècnics són capaços d'aprofitar aquest sistema informàtic, combinat amb els seus coneixements de fabricació, per augmentar la productivitat i aconseguir una qualitat excepcional. Des de 2014, treballem amb empreses professionals del món en cooperació tècnica i desenvolupament per aconseguir productes de primera classe.

Amb 16 anys de desenvolupament, ja tenim quatre marques: sèries de motocicletes: RFZ, RXF; Sèrie de bicicletes elèctriques: O'lala, RFZ. El nostre estricte control de qualitat i el nostre enfocament en R + D han permès construir una xarxa de distribució mundial exitosa. A Àsia, Amèrica, Europa, Austràlia, Sud-àfrica i Israel, tots tenim socis excel·lents. Des del 2015, continuarem construint una xarxa de serveis postvenda a tot el món per millorar l’experiència dels nostres productes pels usuaris.

50X30 (1500) | RFZ
Classe normal Motocròs 、 ATV
"RFZ", se centra en els productes d'entrada per als usuaris inicials. L’excel·lent qualitat amb un preu raonable fa que els nostres clients tinguin una bona experiència en l’ús inicial d’aquests productes.
50X30 (1500) | RXF
Motocròs de classe alta , ATV
Model RFZ, centreu-vos en la bicicleta de terra competitiva de petit desplaçament i coopereu amb una empresa professional internacional en matèria de tecnologia i desenvolupament. Juguem juntament amb KTM, KAWASAKI, HONDA, etc. a l’àmbit internacional i ens esforcem per assolir els estàndards d’aquestes marques internacionals.
50X30 (1500) | O'lala
Smart Mobility E-Scooter
O'LALA és un transport intel·ligent i ecològic que se centra en la solució de la gent que dura un quilòmetre de viatge. Introduïm una empresa professional internacional per cooperar en tecnologia i desenvolupament per crear els principals productes de conducció elèctrica intel·ligent del món.
50X30 (1500) | RFZ
Bicicleta elèctrica
vivim. nosaltres montem. conquerim el món. Del 2015 al 2020, Zhejiang Apollo Sports Technology CO., LTD. invertirà 2 milions en el desenvolupament de nous productes i es dedicarà a ser el millor fabricant de bicicletes elèctriques intel·ligents.

DIVISIÓ DE VEHICLES ELÈCTRICS

OEM

La nostra fàbrica dóna la benvinguda a la producció d’OEM i ODM segons les necessitats dels clients. Us donem la benvinguda i el convidem sincerament a unir-vos a nosaltres per preparar el nostre prometedor futur mutu. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per conèixer les vostres necessitats d’OEM o ODM.

història

Treball dur i un somni. Això és el que va establir Apollo Sports Technology en un dia preciós, el 14 de febrer de 2003.

Apollo Sports Technology CO.LTD Corredor històric i cultural

 • 18

  ANYS
  EXPERIÈNCIA

 • 200

  ZHEJIANG APOLLO SPORTS TECHNOLOGY CO, LTD.
  TOTAL ACTIUmilió

 • 20

  ANUAL
  SORTIDAmilió

Missió i estratègia de Vison

VISIÓ: Ser la primera opció de la marca d’entrada a nivell mundial en vehicles tot terreny

MISSIÓ: Enriquir la conducció apassionada de les persones i experiències de conducció saludables

IDEA DE GESTIÓ: Crear i superar les expectatives i els valors dels clients , Compartiu la riquesa amb inversors, socis i personal

VALORS: Construeix la fe de l'autoresponsabilitat centrant-se en els fets i les dates per aglomerar la gent d'Apollo Sports Technology.

 • 2001-2002

  · Fundada Yongkang Federal Engineering Plastics Co., Ltd, operadors de locals: Yongkang, especialitzada en la producció de niló reforçat PA6 modificat amb plàstics d'enginyeria

 • 2003

  · Transformació del mercat nacional al mercat internacional, per exportar productes de plàstic a patinets de gasolina, introducció de models de mercat: patinets de gasolina

 • 2003

  · El 14 de febrer, vam establir "Wuyi Light Industrial Products Limited"; l'empresa produeix i vendes principalment el mercat de plàstics d'enginyeria és principalment per al mercat domèstic.

 • 2004

  · Rebatejat com a "Zhejiang Apollo Sports & Leisure Ltd.", cessament total del mercat nacional de plàstics d'enginyeria, centrat en el mercat d'exportació de patinets de gasolina;

 • 2004

  · El primer intent d'invertir en vuit jocs innovadors de petits vehicles esportius Pocket bike en una família de quatre amb tot inclòs, de manera que Apollo Sports com un cavall fosc per destacar en la indústria, Apollo Sports va començar una celebritat menor.

 • 2005

  · La segona còpia dels Estats Units per invertir en la seva pròpia finestra Spiderman Black, un cop disponible, que va provocar una forta reacció i va agitar el mercat, establint una base sòlida per al desenvolupament posterior d'Apollo Sports; a continuació, el volum d'exportació de bicicletes a 1,000 unitats per dia, que tipus de dades alarmants, la divisió I es converteix en l'atenció de la indústria i l'objecte d'imitació.

 • 2005

  · El pilot d'Honda australià, Michael, va recomanar la moto de terra a la nostra empresa, llavors vam començar a fer la transició al mercat de motocròs d'Apollo Sports, segons la mostra proporcionada per Michael, vam desenvolupar el paràgraf HONDA CRF 50CC, pneumàtics 50CC, 10/10, arrencada de puntada, conegut com l'AGB-21, Kiddy.

 • 2006

  · Premiat amb els "deu primers operadors de xarxa de la Xina"

 • 2006

  · Segons els requisits del client, a la primera meitat es va incrementar la versió d’arrencada elèctrica de l’AGB-21A sobre la base de l’AGB-21, desenvolupada a la segona meitat per augmentar la versió 12/14 AGB-21B / C

 • 2006

  · Empresa establerta als Estats Units: APOLLO MOTOR USA. · Marca ORION registrada amb èxit a 32 països

 • 2007

  · El valor i el volum d’exportació anuals d’Apollo són els primers cotitzats a la Xina a Motocross, amb un valor anual de 300 milions d’exportacions

 • 2007

  · Configuració: Zhejiang JiaJue Apollo Motorcycle Manufacturer Co., Ltd. s’ha inclòs a l’anunci del catàleg de motocicletes que es va convertir oficialment en la indústria de la motocicleta.

 • 2007

  · L'empresa va començar a prendre el camí de la innovació: investigació i desenvolupament en nous mercats, el model AGB-27 únic de doble feix d'Apollo Sports, noves idees i una posició de mercat precisa, en el moment en què el mercat està en auge; innovació: el concepte de bastidor de carro de doble feix de gran cilindrada a vehicle esportiu de petit desplaçament de la sèrie; el mercat té un gran nombre de còpies dels models AGB-27, la indústria i vehicles tot terreny similars secció fora de carretera referida a Apollo, i per commemorar el desenvolupament del dissenyador Xu Kai, president, en la seva data de naixement juliol 27, aquest model es va anomenar AGB-27

 • 2007

  · Sobre la base del model AGB-27, la innovació en el procés de producció, atrevida mitjançant el procés de forja de marcs, va desenvolupar el model AGB-29. sobre la transformació del màrqueting, utilitzant el mode d’agent exclusiu de cada país, utilitzant la marca ORION, vam començar a entrar realment en la ruta de la marca internacional, posicionem clarament la nostra marca com la primera marca escollida per als vehicles tot terreny de nivell d’entrada. ;

 • 2008

  · Hem introduït un gran desplaçament del motor vertical de 250 CC, hem llançat la primera bicicleta de brutícia del motor vertical de 250 CC: la sèrie AGB-30 i hem aconseguit des de vehicles tot terreny de tipus infantil fins a adults.

 • 2008

  · Títol reeixit: Campionat Nacional de Motocròs "Apollo Cup".

 • 2009

  · El Campionat Nacional de Motocròs que es va celebrar a Wuyi, Apollo va cooperar amb l'equip internacional de Hong Kong, l'establiment de "te d'elit internacional Apollo", el nostre pilot de Hong Kong "Big B" va guanyar el campionat nacional de grups professionals de 125 CC

 • 2009

  · Va desenvolupar el model de la sèrie RX i va aprovar el certificat CEE / DOT de vehicles de carretera de la UE, que va entrar completament al mercat de vehicles de carretera.

 • 2010

  · La companyia veu la futura tendència de desenvolupament i inverteix en l'àrea de la bicicleta elèctrica.

 • 2010

  · Establir la sucursal d’Austrilia.

 • 2010

  · Disseny dels models de bicicletes de la Sèrie AGB-31

 • 2011

  · Desenvolupat el model YZF de la gamma AGB-37. El 2011, YZF aconseguí el guanyador mig de plata al grup 2011CC del Campionat Nacional de França del 125

 • 2011

  · Començant a entrar en el camp ATV, el model PANTHER dual beam frameconcept va crear una innovació única al mercat dels models ATV

 • 2012

  · Els productes esportius Zhejiang Apollo Co., Ltd i Zhejiang JiaJue Apollo Co., Ltd es van fusionar amb Zhejiang Apollo Motorcycle Manufacturing Co., Ltd. "· Establir una sucursal a Tailàndia

 • 2012

  · Va desenvolupar tres productes de la sèrie: bici de terra, ATV, bicicleta elèctrica, amb un total de 127 models, 130 patents, que van ascendir a 500,000 peces d'exportació de bici de brutícia, convertint-se en la principal empresa exportadora de la Xina fora de l'àrea de negoci de bicicletes de carretera.

 • 2012

  · La marca HYENA es va registrar amb èxit a 138 països.

 • 2013

  · 10è aniversari d'Apollo Sports Technology CO., LTD

 • 2013

  · Crear l'empresa "French Apollo", va ser el pas crucial en els objectius estratègics mundials d'Apollo Sports Technology CO., LTD.; Apollo Sports Technology CO., LTD i el francès Apollo van llançar oficialment la moto de terra "RFZ" de marca de gamma alta. El mateix any, es van llançar els models de carreres de la sèrie RFZ.

 • 2013

  · Començar un nou Apollo Sports Technology CO., LTD 2.0, va centrar la nostra atenció de la quantitat de productes al valor dels productes. És crear el valor que va més enllà de les expectatives dels clients: el camí de la marca.

 • 2014

  · La innovadora e-bike B52 es va desenvolupar en cooperació, aquest model té vuit patents d'aparença i 3 patents de models d'utilitat.

 • 2014

  · RFZ va guanyar el campió al Campionat Nacional Britànic 2014 per CWMOTOR en el grup 125CC.

 • 2014

  · Apollo Sports Technology CO., LTD. va començar a transformar l'ATV a la qualitat de Taiwan, però que es basa en el preu continental. Guiat per Itàlia CVM-APOLLO, va millorar completament la qualitat de l'ATV.

 • 2014

  · Va col·laborar amb l'empresa israeliana KOONZ per al desenvolupament de bicicletes elèctriques intel·ligents i va establir l'empresa israeliana: KOONZ-APOLLO.

 • 2014

  · Distribució global, invertida en el major importador de motos d'Itàlia, CVM. Empresa italiana establerta CVM-APOLLO, que és el centre esportiu Apollo per al desenvolupament de motocicletes europeus, recomanació de nous productes, servei postvenda, promoció de la marca.

 • 2014

  · Es va atorgar el títol honorífic "Empresa nacional d'alta tecnologia"

 • 2014

  · 阿波罗 marca registrada amb èxit a la Xina

 • 2015

  · Treball dur i un somni. Això és el que va establir Apollo Sports en un dia preciós, el 14 de febrer dur

 • 2015

  · Objectiu estratègic: ser la primera opció de la marca d’e-bike intel·ligent de primer nivell mundial.

 • 2015

  · Implicat en la indústria del patinet elèctric, va presentar la marca France O'lala, va establir la concepció- "el transport per resoldre l'últim quilòmetre". El mateix any, liderat pel Sr. Kai XU (president), l'equip d'Apollo Sports D&R va desenvolupar uns scooters elèctrics intel·ligents O'lala 1 que van obtenir el premi de disseny d'or a la 1a fira de cartró 0.

 • 2015

  · RFZ va guanyar el campionat el 2015 del torneig de França dirt bike en el grup de 125cc, representat per FRANCE APOLLO

 • 2015

  · Va guanyar la famosa marca de Jinhua (núm. De registre: 1527515)

 • 2015

  · Va guanyar el premi Excellence Booth Design el 2015 a la Xina International Bicycle Exhibition

 • 2016

  · Va llançar una sèrie completa de bicicletes de terra de gamma alta RXF, totes les sèries introdueixen un nou desenvolupament

 • 2016

  · Apollo Sports Technology CO., LTD i el francès Apollo Sports van llançar oficialment la moto de terra "RXF" de gamma alta.

 • 2016

  · Va guanyar el "Premi al disseny de l'estand d'excel·lència" a l'exposició internacional de bicicletes de la Xina del 2016

 • 2016

  · La introducció de les bicicletes elèctriques de la marca RXF i els models de la gamma alta PLUTO significa l’entrada de les bicicletes elèctriques a l’era de les bateries ocultes.

 • 2016

  · CHANEL, guanyador dels deu millors exemples multinacionals de comerciants de Zhejiang. El mateix any, va ser la directora de l'heroi femení del president executiu de Zhejiang Merchants

 • 2016

  · Llançament del model derivat de la sèrie PLUTO, sèrie PLUTO M-mountain, sèrie PLUTO C-urban

 • 2016

  · E-BIKE B52 plegable intel·ligent va guanyar el premi Bronze a la Fira de Cantó de 2017.

 • 2016

  · Desenvolupament d’e-scooter intel·ligent O'lala 2.0

 • 2016

  · Formant una associació estratègica amb la companyia Songsan, la principal companyia de motocicletes de la Xina, va dissenyar i desenvolupar la motocicleta AB que incorpora el motor de locomotora 1800CC de la companyia més coneguda dels Estats Units A & A, que entra en cooperació per carretera nacional de motocicletes de gran cilindrada importades.

 • 2016

  · RFZ va guanyar el campionat el 2016 del torneig de motos de terra de Rússia, categoria junior, representat per MOTAX

 • 2017

  · RFZ va guanyar el campionat el 2017 el torneig de bicicleta de terra de Rússia obert el 14/12, representat per MOTAX

 • 2017

  · La sèrie Commander ATV, desenvolupada en col·laboració amb l’empresa italiana CVM-APOLLO, s’ha comercialitzat amb èxit, incloses sèries de classe benzina 50cc / 70cc / 110cc / 125cc / 200cc / elèctrica 500W / 800W / 1000W;

 • 2017

  · Va guanyar el premi Excellence Booth Design a la Mostra Internacional de Bicicletes de la Xina 2017

 • 2017

  · RFZ va guanyar el premi Silver a la fira del cantó del 2017

 • 2017

  · Va guanyar el "Premi a les empreses innovadores" el 2017 a la Fira CANTON

 • 2017

  · Plutó va guanyar el millor dels millors premis a la fira del cantó del 2017

 • 2018

  · Va guanyar la unitat de vicepresident executiu de l’associació industrial de vehicles esportius de lleure de Zhejiang, 2018-2022

 • 2018

  · Atorgat per l'associació de la indústria de vehicles esportius de lleure de Zhejiang el 2018 "El Golden Horse Award a l'expansió a l'estranger" "Premi excel·lent a la contribució social" "Protecció dels drets del producte empresa avançada" "Premi a la innovació empresarial"

 • 2018

  · CHANEL, guanyador dels deu millors exemples multinacionals de comerciants de Zhejiang. El mateix any, va ser la directora de l'heroi femení del president executiu de Zhejiang Merchants

 • 2018

  · RFZ va guanyar el campionat el 2018 un torneig de motos de Rússia, classe adolescent, representat per MOTAX

 • 2018

  · Va guanyar el premi d'or del 123è premi de decoració especial de la fira verda del cantó el 2018

 • 2018

  · CHANEL va rebre el premi de contribució distingida de les Nacions Unides el 2018